Tilbake til hverdagen

Nå nærmer hverdagen seg med skolestart, oppstart i barnehagen og litt mer aktive dager. For å gjøre overgangen litt enklere gir vi deg noen gode rabatter fra 13. – 23. aug.

Les mer

Knalltilbud i sommer

Nå er det tid for de knallgode tilbudene, som du selvsagt får på Sortland Storsenter!

Les mer

Gode sommertilbud

Sommeren og den deilige sommergleden er endelig her. Vi gleder oss over å nyte sommeren i deilige og lette sommerklær, samt få tid til å slappe av i gresset med den boka vi aldri får tid til å lese eller bare å nyte utelivet og avslapping. Vi gir deg mange gode sommertilbud:

Les mer

Velkommen til Shoppingmorgen hos H&M!

Kickstart morgenen din, ta med deg shoppinghumøret og kom til H&M hos Sortland Storsenter hvor du får 20% rabatt på alle varer fra kl.07.30-09.30, torsdag 24. mai. Butikkene bugner av lekre sommernyheter – den perfekte anledningen til at du og vennene dine kan skjemme dere litt ekstra bort. Meld deg på ved å klikke på denne lenken!  

Les mer

Knallgode Gullhelg tilbud!

Gullhelga! Nå er det GULLHELGA på Sortland Storsenter og vi gir deg mange knallgode tilbud. Kom innom oss og gjør et knallkupp!  

Les mer

Få energi-kick hos Sunkost

Nå får du opptil -25% på produktene som gir deg et skikkelig energi-kick! Kom innom Sunkost og se det store utvalget! Shift – 100% naturlig og vegansk D-vitamin! Bidrar til å opprettholde normal beinbygning, tenner og muskler samt bidrar til immunsystemets normale funksjon. D-vitamin spiller en viktig rolle i celledelingsprosessen. B12 – Visste du at […]

Les mer

Velkommen til Happy Days, 19.-21. april

Velkommen til Happy Days på Sortland storsenter! Fra torsdag til lørdag 19. – 21. april vil det være svært gode tilbud i våre butikker.

Les mer

Barnas dager på Sortland Storsenter Tirsdag 03. april

Bli med på Barnas Dager på Sortland Storsenter! Her ser du alle tilbudene:

Les mer

Påskehandelen

Alt du trenger til drømmepåsken på en plass! På Sortland Storsenter får du både tilbud og alt du måtte trenge til å få en drømmepåske -helt etter din egen smak. Våre åpningstider på onsdag 28. mars er fra kl. 10-18 og på påskeaften, lørdag 31. mars holder vi åpent fra kl. 10-15. Vinmonopolet hos oss […]

Les mer

Morsdag 11. februar

Gjøre stas på mor! En dag i året er det hyggelig å gjøre litt ekstra for å glede mor, og det behøver ikke å være en stor ting. Alt fra en kaffe- eller tekopp på senga, eller muligheten til å sove lengre en dag til tøfler eller en god bok – alt blir satt satt […]

Les mer