Velkommen til Handlaga


Butikken Handlaga selger hobbyprodukter innenfor interiør og trend, garn, kunst, papirhobby, smykkekunst & design, suvenirer, gaveartikler, produksjon og kursvirksomhet.

På Handlaga møter du hyggelige, kreative og dyktige ansatte. Butikken er leverandør av produkter under utvikling og tilbyr et dekkende sortiment for alle slags hobbyutøvere fra leverandørene: Global Hobby og Panduro. Mange av våre produkter fornyes årlig i henhold til trend, mote og årstid, så hos oss vil du alltid finne noe som passer for deg.

I vår garn- og husflidavdeling finner du sy-tilbehør, knapper, strikke- og hekleutstyr, mønstre og garn fra leverandørene: Rauma, Sandens Garn, Knit at Home, Dale, Du Store Alpakka, Solberg Spinderi og Hjelmtvedt.

Vi forhandler i tillegg varer fra leverandøren Cacas as, som er spesialister på bakeutstyr.

I sommersesongen tilbyr vi et bredt utvalg innen maritime artikler og suvenirer. Med disse kan du skape et sjarmerende miljø på uteplassen, hytta eller festbordet. Vi selger også t-skjorter og suvenirer med vårt eget design, så her kan du handle unike presanger til dine feriegjester. Sommersesongen er også høysesong for bryllup, konfirmasjon og dåp. Hos oss finner du dekormateriell og ideer som trengs til den STORE dagen.