Velkommen til Kakebua


Kakebua på Sortland Storsenter er det naturlige valget for sunn og god lunsjmat for store og små. Vi serverer ferske bakervarer med kvalitetspålegg laget fra bunnen av hver dag for at du skal få den beste smaksopplevelsen.

Gode smaksopplevelser kommer fra håndverk og lidenskap. Vi har et stort og bredt utvalg av varer som er produsert ferskt – nettopp for at du skal få en god smaksopplevelse, enten det er til fest eller hverdags.

Alle våre produkter blir laget fra bunnen av med ferske råvarer. Hos Kakebua strekker vi oss hele tiden etter det smakfulle.

Vi kan friste med Napoleonskake, mengder av hvetebakst, wienerbrød, softis og kvalitetsmarsipan når det er jul og påske.

Kakebua er mer enn et bakeri.

For oss er baking et håndverk og en lidenskap. Å bake handler om kvalitet, gode råvarer og stolthet. Brød, kaker, catering, smørbrød, snitter og koldtbord, bryllupskaker, marsipan, napoleonskaker eller andre kaker – vi baker ferskt fra bunnen av hver dag, for at du skal få den gode smaksopplevelsen. Til store anledninger leverer vi hjemmelagde kaker etter ditt ønske.

Som en søt avslutning på bryllupsmiddagen vil du ikke bli skuffet med en nydelig bryllupskake fra Kakebua. Kom gjerne innom eller ring for en liten prat om ideer og tanker rundt kaken.

Kakebua er gode på brød, hos oss får du både lavkarbo-brød, knekkebrød, helserugbrød og mye mer. Hver morgen, 6 dager i uken står våre bakere litt tidligere opp for å lage ferske bakevarer for at du skal få en god frokost og lunsj. Hos Kakebua får du over 20 forskjellige brødtyper pluss mange forskjellige typer rundstykker. Først kl 6 er de første brødene ute av ovnen, slik at vi kan garantere at de er rykende ferske.

Er du ute etter fine brød til rekene eller grovere brød for metthet og velvære har vi alltid et godt forslag for dine ønsker.

Vi har spesialbrød «glutenfrie» brød som er produsert uten tilsatt gluten slik at flere gluten allergikere kan nyte våre brød. Vi har også produkter uten melk for de som ikke tåler det.

Velkommen til en hyggelig pause i hverdagen hos Kakebua