Velkommen til Nikita Hair

Velkommen til Nikita Hair på Sortland Storsenter! Vi er eksperter på vårt felt og elsker å snakke med deg om ditt hår. GODE RÅD ER GRATIS! Vi tilbyr timebestilling eller drop in. Stikk innom, ring oss eller bestill time på nikita.no når det passer deg. Vi ligger i 2. etasje ovenfor Vita.

Vårt mål er å gi deg en frisørbehandling som er tilpasset deg og ditt hår, slik at du får en frisyre du selv kan holde vedlike. Hos oss kan du få helt ny frisyre eller bare stusse håret. Vi gir deg råd om hvilken frisyre som passer deg best.

 

Nikita er Nordens største og ledende frisørkjede med 30 års erfaring. Vi har dyktige frisører med ekte frisørglede som gir deg de beste rådene for deg og gir deg den rette frisyren – A great feeling. For å oppfylle dette, søker vi alltid etter dyktige personer.

Våre Nikitafrisører finner den rette fargen for deg. Ved en fargebehandling kan vi fremheve klippen og gjøre det mer glansfullt. Ved alle kjemiske behandlinger oppfordrer vi spesielt til å ta direkte kontakt med oss for konsultasjon/pris da våre priser kan variere ut fra omfanget av behandlingen din.

Vi har også et bredt utvalg av behandlingskurer som møter pleiebehovene til ditt hår og hodebunn.

Alle våre priser som er oppgitt er fra-priser. Dersom du ønsker en eksakt pris på din behandling, anbefaler vi at du tar kontakt med oss, slik at din Nikitafrisør kan gi deg en nøyaktig pris på ønsket behandling.

Vi gir også våre kunder fornøyd-garanti. Er du fornøyd, si det til andre. Er du misfornøyd si det til oss!

Vi fører anerkjente merker, som Redken, Kérastase, Sebastian, Nioxin, SP, Wella, Lóreal Professionnel, ID Hair,Renati, Sexy Hair, Moroccan Oil, Pureology, Matrix og ghd, i tillegg til vår egen MULTE-serie ELENI&CHRIS