Velkommen til Notabene


Hos Notabene Sortland Storsenter møter du engasjerte og blide medarbeidere. Notabene Sortland Storsenter er en bokhandel med ett bredt utvalg av bøker, skolemateriell, gave- og reiseartikler! Vi hjelper deg gjerne med å finne din favoritt blant våre mange spennende og interessante bøker! Har vi ikke boken du leter etter, gjør vi vårt ytterste for at du skal få tak i boken, enten ved å bestille eller få den tilsendt fra en av våre andre butikker. Hos Notabene finner du et stort utvalg av brettspill og kortspill fra Bergsala Enigma, Egmont, Tactic og Norstar.

Liker du å tegne og male har vi mange fine farger fra Faber Castell og Giotto. Så vi har masse som kan bidra til hyggelige timer når det er tid for inneaktivitet.

I vår bokhandel finner du skolesekker, pennaler, drikkeflasker og matbokser fra Beckmann. Vi har også det du trenger til skoledagen eller på hjemmekontoret.
Ferien kan du gjerne starte hos oss; bøkene til å drømme deg bort i, fargerike kofferter, samt en rekke reiseprodukter til den perfekte ferien. Trenger du en gave, har vi et godt utvalg, både til deg selv og til de du er glad i.
I tillegg har vi et stort utvalg av kort og innpakningsmateriell.
Kom gjerne innom for en hyggelig handel og en koselig prat.

Velkommen til Notabene Sortland Storsenter– vi gleder oss til å hjelpe deg!