Velkommen til Shoeday

Hos Shoeday finner du mange forskjellige varianter innen pene og praktiske sko til hele familien. Alt fottøy fra hverdag til fest kan du skaffe her hos oss, uansett alder! Shoeday er Norges ledende lavpriskjede med sko til hele familien. Vi har et bredt utvalg barnesko, damesko, herresko og skopleie. Vi har kjente merker som Softwalk, Softline, Marco Tozzi, Stella, CreatorCreator, Comfy Step og Fly Flot, vårt eget populære merke BLACK., Muzzo, Mustang, Loop og Hummel.

I vår skobutikk er utvalget stort blant sko og skobehandling – som for eksempel skosåler, skokremer, impregnering, børster og andre gode produkt for skoene og føttene dine.

Hele året har vi på Shoeday inne både sandaler og tøfler, vintersko og sommersko. Finner du ikke det du ser etter i butikken, så spør oss i butikken! Vi henter gjerne sandaler til deg – midt på vinteren.

Vi kan sko, og ønsker å hjelpe deg!

Vår lange erfaring og gode kunnskap bruker vi til å gjøre vi alt vi kan for å finne det beste alternativet til deg og dine føtter. Spør oss om råd til å finne riktig sko til riktig fot. Vi kan også fortelle deg hvordan du holder skoene dine rene, tørre og pene slik at de ser finere ut og holder seg mye lenger!

Vi hjelper deg gjerne med å finne skoene og fottøyet som passer perfekt for deg – velkommen til Shoeday!

  • Telefon: 76 12 12 31
  • Åpningstid:
    Man - Fre: 10-19 Lør: 10-16
  • Ansatte:
    Wenche Johnsen Ovik, Line-Marlen Bjarnesen, Lillian J. Skoglund, Elida Aronsen Hedda Ovik.
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook