Velkommen til Tvedt Optikk


Trendene innen barnebriller er også sterk, her har vi merker som Ray Ban, Spider-man og Hello Kitty. Vi har god dialog med øyelege og når det er nødvendig hjelper vi til med søknad om dekning av utgifter til briller for barn under 18 år.

Vi tilbyr også kontaktlinser til konkurransedyktige priser, og hjelper deg gjerne i gang med å håndtere dem.

I dag er design et meget viktig element når det gjelder brilleinnfatninger. Mote og trender har blitt dominerende når det gjelder briller. Hos Tvedt Optikk finner du et trendy og bredt utvalg briller og solbriller fra kjente merkevarer som Ray Ban, Oakley, Versace, Per Spook, Mercedes og Maui Jim.

I tillegg til gode kjente merkevarer har vi også briller fra mindre kjente, men ledende trendsettere innen brillemote. Spesielt Dansk design som InFace, Prodesign, Kunoqvist og Ørgreen. Vi finner brillen som passer til ditt ansikt, din personlige stil og dine behov.

Vi utfører synsprøver og kontaktlinsetilpasninger, og gir deg gode råd og veiledning om øyehelsen din. Vår optiker er offentlig godkjent med kontaktlinsekompetanse og er utdannet ved høyskolen i Buskerud. Du kan enkelt bestille time til synsprøve via nett eller telefon.

Tvedt Optikk, med ansatte ønsker deg velkommen til oss for en hyggelig brilleprat.