Stilling ledig

Om det er en butikk du ønsker å jobbe i, så ta gjerne kontakt direkte med butikken og lever en åpen søknad med CV direkte til butikksjefen. Lykke til på søken etter ny jobb.

Butikksjef - fast, heltid.

Bunnpris & Gourmet Sortland

Se mer

Bunnpris & Gourmet Sortland søker butikksjef!Fast, heltid
Søk i dag og bli med på videre bygging av Norges mest spennende dagligvarekjede!

Vi har ambisiøse mål og trenger kjøpmenn/kvinner med stort ledertalent, ekte kremmersjel og genuin interesse for varehandel til å drive butikkene våre. Du må kort og godt ha et brennende ønske om å være best. Som kjøpmann/kvinne i Bunnpris, på butikken vår i Sortland, får du mulighet til drifte en moderne butikk med et bredt utvalg av dagligvarer. Du vil også bli en del av et raust og humørfylt arbeidsmiljø. Du vil få stor grad av frihet til å forme din egen arbeidsplass og spennende muligheter til å påvirke kjedens fremtidige vekst. Butikken skal oppgraderes i løpet av første kvartal neste år. Den blir, med andre ord, en topp utstyrt, moderne dagligvarebutikk!

Ansvarsområder
Erfaring fra varehandel, og gjerne ledererfaring.
Økonomisk sans og opptatt av nøkkeltall.
Evne til å jobbe strukturert og målrettet.
Mulighet og vilje til å yte litt ekstra i hektiske perioder.
Gode lederegenskaper og evne til å skape trivsel og energi.

Søkeinformasjon
Søknad med CV sendes på e-post til: petter.karlsen@bunnpris.no
For spørsmål og mer informasjon, ta kontakt med Butikksjef Petter Karlsen. 
Tlf. 91 12 47 04
Søknadsfrist: snarest og innen 12. november.
 
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.

Nye medarbeidere (80% og 100%)

Telenorbutikken

Se mer

Telenorbutikken er på utkikk etter to medarbeidere til 80% og 100% stilling i Telenorbutikken på Sortland Storsenter. De aktuelle stillingene er plassert i franchisetagers selskap.
Trykk på "søk her"-knappen for å lese og søke på stillingene.