Om det er en butikk du ønsker å jobbe i, så ta gjerne kontakt direkte med butikken og lever en åpen søknad med CV direkte til butikksjefen. Lykke til på søken etter ny jobb.

Glitter_logo_207x207

Til vår butikk på Sortland søker vi nå butikkselger i 70% stilling

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.

Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.

Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

Stillingen er en fast stilling på ca. 26,25 timer pr. uke (70%), med mulighet for større stilling i perioder. Det må påregnes vakter på dagtid, kveldstid og helg. Personen som står i denne stillingen vil være butikkleders høyre hånd, og kan derfor påregne noe utvidet ansvar. Vi ser etter en kandidat som har erfaring fra tilsvarende service- og selgerarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen.

Søknadsfrist: 25.02.2018. Vi behandler søknader fortløpende, så søk så snart du har mulighet
Tiltredelse: 01.05.18, opplæring gjennomføres i april
Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikkleder Viola kontaktes på telefon 960 98 126, eller send en e-post til sortland@glitter.no

Les og søk her