Velkommen til Apotek 1 Sortland


På Apotek 1 Sortland er vi 4 farmasøyter, en flott rekke apotekteknikere og en hudpleier. Vi er stolte av vårt store og moderne selvvalg hvor vi kan tilby noe for ethvert behov.
 
Hos oss tilbys det vaksinering. Ønsker du å få satt reise-, influensa eller HPV-vaksiner?
Da kan du komme på drop-in vaksinasjon hos apoteket mens du henter resepten din. Bestill resept på forhånd hos fastlege eller på nett, så ligger alt klart til du ønsker vaksinene satt. Med våre lange åpningstider på apoteket er det gode muligheter til å finne det tidspunktet som passer deg best.

Vi har det meste man trenger av reseptfrie legemidler, kosttilskudd, sårbehandling, munn- og tannpleie, intimhjelpemidler, hudpleie, hårpleie og produkter til baby/barn. Vi har erfarne og dyktige medarbeidere som gjerne hjelper deg å finne riktige produkter tilpasset dine behov.
 
Hos Apotek 1 Sortland ekspederer vi din resept mens du venter. Vi har et stort utvalgt av reseptpliktige varer, også i veterinærmedisiner. Vi fører inkontinensprodukter fra Attends, diabeteshjelpemidler fra Ascensia og Accu-Chek og kateter fra Coloplast og Lofric.
 
Apoteket har eget informasjonsrom ved behov for diskret samtale.

For kunder tilhørende Bø kommune sender vi varer og medisiner daglig som de mottar samme ettermiddag (mandag-fredag). Til kommunale instanser samt privatkunder med spesielle behov innen Sortland sentrum bringer vi varer ukentlig.

Våre reseptkunder kan få tilbud om abonnement på reseptvarene sine dersom det er ønskelig. Det er mye å huske på i hverdagen. Vi sørger for at du aldri går tom for medisiner. Du kan opprette et gratis abonnement og få alt du trenger til rett tid! Vi klargjør medisinene du ønsker til et avtalt tidspunkt og sender SMS når det er på tide å hente ny forsyning.

Vi kan også tilby multidose til våre kunder. Multidose er kvalitetssikrede legemiddeldoser som pakkes i poser og merkes med innhold, dato og tidspunkt for når tablettene skal tas. Du velger selv hvor ofte du vil hente din skreddersydde multidoserull på apoteket, enten hver uke, hver 2. uke eller 1 gang i måneden. Mange, spesielt eldre, bruker flere legemidler som må tas til riktig tid hver dag. Dette kan være utfordrende, men med privat multidose fra Apotek 1 blir det mye enklere å holde oversikt. I tillegg følger apoteket tettere opp, slik at du kan være trygg på at du får i deg de legemidlene som legen har bestemt at du skal bruke.
Apoteket leverer også medisin og medisinsk utstyr til skip og fiskeflåter.

Apotek 1 har åpent:
Hverdager: 09-19
Lørdager: 10-16