normal_logo_sort
Telefon:  40812218
Velkommen til Normal Sortland Storsenter

NORMAL selger «normale varer til unormale priser». Vareutvalget vårt består av kjente merkevarer innen områder som blant annet hudpleie, hårpleie, tannpleie, sjampo, sminke og rengjøring. Kort sagt – vi tilbyr deg de tingene du bruker hver dag, og helst ikke vil mangle i skap og skuffer. Vi selger varene våre til faste, lave priser, du vil derfor ikke finne kampanjetilbud hos oss. Det at vi selger varene våre til faste, lave priser betyr altså at varene vil ha de samme lave prisene neste gang du handler hos oss.

NORMAL er imidlertid mye mer enn faste, lave priser på kjente merkevarer. Målet vårt er at det alltid skal være en ny og unik opplevelse å besøke en av butikkene våre. Vi tilstreber å gi deg denne opplevelsen, selv om det bare er en uke siden du var sist innom. Derfor har vi gjort det slik at i NORMAL - i tillegg til det faste utvalget av kjente merkevarer – gjør vi en kontinuerlig utskifting av varer i hyller og på podier. Det er alltid nye varer å oppdage og utforske hos oss. Vår butikk-labyrint inviterer deg til å gå på «skattejakt» blant mange spennende varene fra både kjente og ukjente merker, og det skal være enkelt å fylle shoppingnettet med de varene man trenger til en hyggelig pris.

NORMAL er en dansk-eid detaljhandelskjede. Vi åpnet dørene til den første danske butikken vår i Silkeborg i april 2013. Siden den gang har NORMAL vokst enormt og er i dag en kjede med mer enn 300 butikker. Du finner oss i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike og Finland.

Hold deg gjerne oppdatert på www.normal.no.

Velkommen til NORMAL!