Velkommen til Sunkost


Som spesialist i helsekost og personlig velvære har vi det beste utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter. Sunkost er Norges største og eldste helsekostkjede.

Ansatte som jobber på Sunkost Sortland er skolert til å gi deg den beste kunnskap om produktene. Helse handler om helhet. Sinnets munterhet henger uløselig sammen med kroppens sunnhet. Helheten er summen av det vi tilbyr deg i butikken, det som til sammen skaper sunnhet og økt lyst på livet. Sunkost Sortland har produkter til både barn og voksne.

Produktene hos Sunkost Sortland er kategorisert under trening/ energi, mage/tarm, vitaminer/mineraler for ham og henne, kropp & skjønnhet/ hud og kroppspleie, vegetar/veganmat/ mat/kosttilskudd for diabetikere.

Hos Sunkost Sortland har vi Vesterålens største utvalg av te og blir av flere kalt for «te-huset.» Vi har også lavkarboprodukter, bakevarer, glutenfrie produkter, melkefrie produkter, eteriske oljer, massasjeprodukter, produkter for forbedret/ økt søvn.

Glutenfri sjokoladekake og Cocosa har lenge vært en bestselger av bakeproduktene.

Det sies at skjønnhet kommer innenfra. Riktignok er det du smører utenpå kroppen også viktig for en helhetlig, god helse. Økologisk hudpleie gir huden all den næring den trenger for å holde seg myk og smidig – bare uten de skadelige kjemikaliene. Hos Sunkost finner du derfor gode, økologiske & naturlige produkter både for voksne og barn. Våre bestselgende kategorier er: Hud & kroppspleie, ansiktspleie, hårpleie, hårfarger, tannkrem, solkrem, eteriske oljer, kosttilskudd for hud, hår og negler.

Weledaprodukter er de aller beste produkter du kan gi barna. Her er produkter fra babyer og oppover. Weleda er bygd på ringblomst «Calendula» og leger sår osv. og inneholder bare naturlige ingredienser.

Våre hårfarger er f.eks. basert på naturlige ingredienser og uten parabener og ammoniakk. Mange av ingrediensene er sertifisert økologiske, f.eks. inneholder hårfargen økologisk aloe vera, appelsin, grapefrukt, kamille etc. Trenger du f.eks. vitaminer og/ eller mineraler, omega 3 etc., så hjelper vi deg også til å finne fram til det riktige produktet.

Du er alltid velkommen til Sunkost Sortland! Du finner oss i 1 etg. i Sortland Storsenter.

Telefon: 94 08 77 15
Åpningstid:
Man - Fre: 10-19 Lør: 10-16
Ansatte:
Bernalyn Jakobsen (butikkleder)
Besøk vår nettside
Lik oss på Facebook