Velkommen til Telenorbutikken


Som navnet tilsier er vi forhandler av abonnement og tjenester fra Telenor.
I vår butikk finner du et bredt utvalg av telefoner, nettbrett, mobilt bredbånd, hodesett, smartklokker, høyttalere og annet tilbehør til din mobil.
Og med vår FiksFerdig-tjeneste hjelper vi deg i gang, slik at du kan ta i bruk ditt nye produkt når du dra fra butikken.
 
Vår bedriftsavdeling tar seg av små og store bedrifter i regionen, og vi er sertifisert forhandler av Mobilt bedriftsnett og Office365 fra Telenor.
 
Vi gjør det enkelt og trygt å handle ny mobiltelefon. Kjøper du mobil hos Telenorbutikken, får du derfor alltid mange ekstra fordeler. Vi kaller det Mer enn bare mobil – fordi du får så mye mer når du handler hos oss.

Fire fordeler ved å handle hos Telenorbutikken:
Personlig veiledning
De fleste har høye forventninger til sin nye mobil. Derfor gir vi deg personlig veiledning slik at du går ut av butikken med det alternativet som er best for deg.
Når det haster
Noen ganger haster det å få ny mobil. Kanskje er den gamle ødelagt, eller du ikke kan vente på noe du har gledet deg til lenge. Vi har et stort utvalg på lager, så du får mobilen din – akkurat når du vil.
Du får vår beste forsikring
Kos deg med din nye mobil, uten å være bekymret hvis den skulle gå i stykker. Kjøper du ny mobil hos oss, får du vår beste forsikring i to måneder (må aktiveres).
Betal slik du vil
Hos oss kan du kjøpe mobil på to måter. Med SWAP betaler du ingenting i dag, men litt hver måned over to år. Med Betal nå betaler du for mobilen med en gang, og blir ferdig med betalingen der og da.

Velkommen til oss for en hyggelig handel.