Velkommen til Tilbords


Tilbords er en landsdekkende kjede som fører et bredt utvalg av serviser, glass, bestikk, kjøkkenartikler, interiør, lys og servietter. Vi har fagkunnskapen som hjelper deg med å finne de rette produktene du trenger.

Matlaging og baking:

Kjøkkenmaskiner, gryter og stekepanner av god kvalitet er uunnværlige hjelpemidler på kjøkkenet. Det gjør matlaging til en god opplevelse.

Serviser, glass og bestikk:

Få bruksgjenstander skaper mer høytidsstemning enn et pent servise. Vi har et stort utvalg av kvalitetsserviser til hverdag og til fest. Bestikket skal være funksjonelt og samtidig ta seg godt ut på et dekket bord. Et godt glass ligger bra i hånden og har en form som er tilpasset innholdet.

Interiør:

Når maten er laget og bordet er dekket, trenger du kanskje det lille ekstra. Vi har godt utvalg i bordløpere, lysestaker, lys og servietter.

Tilbords kundeklubb:

Meld deg inn i Tilbords kundeklubb og få tilsendt spesialtilbud og nyhetsbrev. Meld deg inn på www.tilbords.no/kundeklubb eller registrer deg i når du er innom butikken.

Vi fører merker som:

Kahler, Rosendahl, Eva Solo, HardangerBestikk, KostaBoda, Magnor, Royal Bone China, Villeroy & Boch, Royal Porcelain, Sabor, Stiernholm, Cacas, Cleo Home, Lucie Kaas, Cathrineholm, Flaarønning, Cemo, Georg Jensen, Royal Copenhagen, Holmegaard, Raw , Mummi, Rørstrand, LeCreuset, Wik &Walsøe , Stelton,  Sodastream og Kaj Boyesen.

Bryllupsliste hos Tilbords:

Bryllupsliste hos Tilbords garanterer et lykkelig gavevalg. En viktig del av feiringen er å gi en gave som brudeparet setter pris på. Det samme er gleden ved å motta en gave som er valgt med omsorg. Bryllupslisten vil være tilgjengelig i hele landets Tilbords butikker.