Velkommen til Tvedt Optikk


I dag er design et meget viktig element når det gjelder brilleinnfatninger. Mote og trender har blitt dominerende når det gjelder briller. Hos Tvedt Optikk finner du et trendy og bredt utvalg briller og solbriller fra kjente merkevarer som Ray Ban, Oakley, Calvin Klein, Morel og Rodenstock.
I tillegg til gode kjente merkevarer har vi også briller fra mindre kjente, men ledende trendsettere innen brillemote. Spesielt Dansk design som Kunoqvist og Ørgreen. Vi finner brillen som passer til ditt ansikt, din personlige stil og dine behov.

Trendene innen barnebriller er også sterk, her har vi bl. a merker som Ray Ban, Spider-man, Frost og Hello Kitty. Vi har god dialog med øyelege og når det er nødvendig hjelper vi til med søknad om dekning av utgifter for briller til barn under 18 år.

Vi tilbyr også kontaktlinser til konkurransedyktige priser, og hjelper deg gjerne i gang med å håndtere dem.

Vi utfører synsprøver og kontaktlinsetilpasninger, og gir deg gode råd og veiledning om øyehelsen din. Vår optiker er offentlig godkjent med kontaktlinsekompetanse og er utdannet ved høyskolen i Buskerud. Du kan enkelt bestille time til synsprøve via nett eller telefon.

Vi på Tvedt Optikk ønsker deg velkommen til oss for en hyggelig brilleprat.