Velkommen til Ute


Ute på Sortland Storsenter er en tradisjonsrik butikk og en av de eldste i hele regionen. Vi har utviklet oss fra landhandel og skipshandel til friluftsbutikk.

Vi har et bredt utvalg varer i kategoriene fiske og fiskeutstyr, båt, jernvare, turutstyr, klær og hjemmebrygging.

Velkommen til en hyggelig handel hos Ute.

Vi satser på fiske både for fritidsbåter og yrkesfiskere. For fiskeri har vi juksahjul, sene, fiskestang, fiskesnelle, harpe, sluk, pilk, svivler, ekkolodd, kartplotter, svenskepilk, gummimakk, klepp, isfiske, isbor, maggot, dubb, fluer, kveiteva og mye mer. 

For å fortøye båt har vi tauverk som nylontau, spunflex, seiltau, hamp, Danline og mindre tau som flaggsnor og startsnor. Du trenger også fortøyningsfjær, halegatt, u-bolt, blåse, fortøyningsblåse, fender, garnblåse, garnringer, flottør, årer, åregaffel med mer.

Vi har jernvarer som sjakkel, kause, karabinkrok, strekkfisk, c-ring, øyebolt, øyeskrue, blokk, wireklemme, slangeklemme, ringplate, hengelås, slå, rørdeler og syrefaste skruer og muttere i mange varianter.

Vi har også et utvalg med gummislanger til både varmt og kaldt vann, samt oljeslange for bensin og diesel. Til båten har vi lanterne, lyspære, bensintank, viskermotor, vindushvisker, lensepumpe, spylepumpe, girolje, maritimt grease, bunnsmurning fra Sea Jet, Top Coat, båtvask og annen båtbehandling.

Vi har en hel del av butikken satt av til turtstyr. Du trenger primus, gass, bestikk, fat, termos, liggeunderlag, tursekk, REAL turmat, telt, truge, lanterner, Led Lenser hodelykter og lommelykter. Vi har også norske flagg og ting til hytte som parafinlamper og veiker.

Vår største varegruppe er likevel klær. Fra Helly Hansen har vi vinterjakker, t-skjorter, allværsjakker, allværsbukser, seilerjakker, kjeledresser, regntøy, arbeidstøy, vintersko, joggesko, redningsvester og flytevester. Vi har støvler og fjellsko fra Viking Footwear og støvler også fra Dunlop og Muckboot. Fra Aclima får vi ullklær og fra Guy Cotton får vi regnklær. I tillegg har vi flere leverandører på klær til fornuftige priser.

I et hjørne av butikken finner du et sortiment for hjemmebrygging av øl, sprit og vin.