Velkommen til Vinmonopolet


Vinmonopolet tilbyr over 14 000 varer fra fast sortiment og bestillingsutvalg. På Sortland har vi til enhver tid inne i overkant av 1 000 produkter. Dersom det er produkter du søker og vi ikke har inne kan du enkelt bestille dette hos oss, eller på vår nettbutikk.

Kunnskap

Vi gjør mye for å sikre god varefaglig kompetanse hos våre medarbeidere:

Det er en obligatorisk varefaglig utdanning som går over fire trinn, som dekker det meste vi innehar av sortimentet, samt å sette vin til mat. I tillegg har vi nyhets smakinger seks ganger i året, eksterne prøvinger og tema mat og drikke 2 ganger i året ved hver nyhetslansering.

Butikkategoriene

Butikkene våre er delt inn i 7 kategorier basert på forventet litersalg, fra 35 000 liter til 1 million liter. Sortland er middelsstor og er en kategori 4 butikk.

Sosial kontroll

Sosial kontroll er Vinmonopolets viktigste oppgave. Vårt mål er at ingen under 18 år skal få kjøpt vin eller øl, og at ingen under 20 år skal få kjøpt brennevin i Vinmonopolets butikker. For å nå dette målet skal alle under 25 år vise legitimasjon, og selv om du er over 25 år kan du bli spurt. Kompliment til deg – du holder deg veldig godt!

Vinmonopolet skal være:

Norges mest ansvarlige salgskanal.
  • Begrenset tilgjengelighet, sosialt ansvar, holdningsskapende
  • Stort utvalg, god kvalitet og høy kompetanse

Norges ledende faghandel.

Vinmonopolet er i dag tilstede i 235 kommuner, og vil ved utgangen av 2015 ha 303 butikker.

Telefon: 22 01 50 00
Åpningstid:
Man - Ons: 10-17, Tors: 10-18 Lør: 10-16
Ansatte:
Marianne Nordvoll Breivik (butikkleder)
Besøk vår nettside
Lik oss på Facebook