Stilling ledig

Deltidsmedarbeider

Normal

SE MER

Normal søker en deltidsmedarbeider over 18 år til 20-30 % stilling (cirka 10 timer i uken) til vår spennende butikk ved Sortland Storsenter. Arbeidstid vil være dagtid, kveld og helg. Den som ansettes må være fleksibel i forhold til arbeidstid, må kunne jobbe i sommerferien, og mer ved behov. Erfaring fra servicebransjen er ønskelig.

Jobben består hovedsakelig av kundebehandling, varepåfylling og generelt butikkarbeid. Det er en forutsetning at ungdomsskolen er bestått.

Det er alltid travelt i NORMAL, og vi stiller derfor krav til at du som en del av vårt team kan matche vårt engasjement og vår flittighet. Med andre ord forventer vi at du har en høy arbeidsmoral, er effektiv, pliktoppfyllende og møter på arbeid med godt humør, slik at alle kan se at vi sammen brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle basisvarer. Vi forlanger at du har plettfri vandel. 

Ekstrahjelp/Tilkallingsvikar

Normal

SE MER

Normal søker en ekstrahjelp/tilkallingsvikar over 18 år til vår spennende butikk ved Sortland Storsenter. Vi søker en ansatt som kan jobbe ettermiddag/kveld og helg ved behov, og som er fleksibel i forhold til arbeidstid. Den som ansettes må påregne ekstra arbeid i sommerferien, og ellers ved behov.

Jobben består hovedsakelig av kundebehandling, varepåfylling og generelt butikkarbeid. Det er en forutsetning at ungdomsskolen er bestått.

Det er alltid travelt i NORMAL, og vi stiller derfor krav til at du som en del av vårt team kan matche vårt engasjement og vår flittighet. Med andre ord forventer vi at du har en høy arbeidsmoral, er effektiv, pliktoppfyllende og møter på arbeid med godt humør, slik at alle kan se at vi sammen brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle basisvarer. Vi forlanger at du har plettfri vandel. 

Visual Merchandiser

H&M

SE MER

Vår dyktige medarbeider skal bli enda dyktigere og studere fra høsten av, derfor søker vi hennes etterfølger med snarlig tiltredelse.

Er du en kreativ person med interesse for mote?
Liker du en fartsfylt hverdag med god variasjon i arbeidsoppgaver?

Nå søker vi ny Visual Merchandiser.

I rollen Visual Merchandiser ser vi etter en som er kreativ og liker en fartsfylt hverdag. Som moteelsker følger du med på de seneste trendene.
Styling og presentasjon av plagg er din spesialitet. Kunden står i sentrum av alt det du og teamet ditt gjør. Det kreative og kommersielle tankesettet lar deg skape en inspirerende, relevant og oversiktlig handleopplevelse. 
Du kjenner til alle trendene og har et godt øye for å presentere H&M sine ulike kolleksjoner på en inspirerende og kommersiell måte. Vi ser etter en god lagspiller og en person full av inspirasjon som også vet hvordan man kan inspirere andre. Du liker å være i sentrum av alt og elsker å ha en jobb der hver dag er forskjellig. 
Jobben din er å presentere plaggene våre på en attraktiv måte og å følge opp salgsaktiviteter for å sikre at våre looks blir en suksess. Du får ansvaret for vindus- og butikkutstillinger – det er du som sørger for at butikken er gøy og moteriktig på alle måter. Du skal også utvikle og coache kollegaene dine i butikken innen Visual Merchandising og holde klespresentasjoner.
Du blir inspirert til å gjøre et varig inntrykk på alle som kommer i kontakt med merket vårt og våre ansatte. Å inspirere,  kunne hjelpe alle med å se bra ut og føle seg vel er det som driver deg.

Har du lyst til å blir Visual Merchandiser?
Sammen kan vi gjøre det mulig. Få butikken til å se bra ut & kundene til å se bra ut. 
Bli Visual Merchandiser & mer i H&M 

Som vår neste Visual Merchandiser, ser vi etter en som er:  

•Sterk visuelt, og har en god formidlingsevne. 
•En teamspiller som kan være en inspirasjon for alle rundt seg. 
•At du er informativ, åpen, ærlig og har evnen til å delegere er viktig. 
•Vi forventer at du holder deg oppdatert på moter og trender, og annen faglig informasjon/inspirasjon. 
•Vi ser etter deg som er positiv, kreativ, praktisk, strukturert og nøyaktig! 

Dette er et vikariat i en 100% stilling som Visual Merchandiser i vår butikk på Sortland Storsenter.
I H&M jobber en dyktig gjeng med stor interesse for mote og salg. Vi preges av en hektisk hverdag, godt humør, og høye målsettinger. Kanskje du ønsker å være med å gjøre butikkene våre innbydende og spennende? H&M ønsker alltid at kundene går ut av våre butikker med en god handleopplevelse, med ønske om å komme tilbake! 

Er du vår neste Visual Merchandiser i H&M?
Send oss din søknad og CV, og fortell oss hvorfor du er den rette kandidaten for denne stillingen innen 10 april. 
 

Butikkleder (vikariat)

Kremmerhuset

SE MER

Motiveres du av å oppnå gode resultater?

Har du et stort hjerte for salg og kundeservice?

Er du over gjennomsnittet interessert i interiør og trender?

Vi også! Kanskje er det nettopp du som blir vikarierende butikkleder på Kremmerhuset Sortland.

Som butikkleder hos oss har du ansvaret for å oppnå butikkens omsetningsmål og driftsresultat gjennom etterlevelse av Kremmerhusets konsept i din butikk. Du har totalansvaret for at butikken ikke bare er inspirerende å være i, men også for at butikken driftes lønnsomt og har gode rutiner.

I Kremmerhuset ønsker vi å inspirere kundene våre, og for oss er inspirasjon en totalopplevelse av både visuelle inntrykk og serviceopplevelsen kunden får i din butikk.

Ekstrahjelp

Kappahl

SE MER

Vi i søker moteinteresserte og serviceinnstilte ekstrahjelper til vår butikk i Sortland Storsenter. Du skal hjelpe til i butikken ved behov, dag/kveld/helg, samt i sommerferie/sesong.

HOS KAPPAHL JOBBER VI MED KUNDEN I FOKUS

Som Ekstrahjelp skal du hjelpe til i butikken vår ved behov dag, ettermiddag og helg. Vi ønsker oss deg som er ekstra interessert i mote og trender og som elsker butikksalg og god kundeservice! Hos oss vil du jobbe med spennende og aktuell mote i en av bransjens største og mest fremtidsrettede motekjeder.

DIN KOMPETANSE OG PERSONLIGHET

Du er positiv og utadvendt, interessert i mote og liker å jobbe med service. Erfaring fra butikk er en fordel, men ingen betingelse da du får full opplæring. Du får varierte arbeidsoppgaver hos oss, men primært skal du sørge for at butikken alltid er pen og ryddig, fylle på og eksponere varer, samt hjelpe til med salg og kundebehandling ved behov. Du må være 18 år eller eldre.

ER DU INTERESSERT? SØK I DAG!

Ekstrahjelp/selger. Varierende arbeidstid, ved behov i sesong. Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist: 30. mars 2022.

Ved spørsmål kontakt butikksjef Viola Hanssen på tlf. 95 46 18 99.

Vi ser frem til å motta din søknad! Du kan gjerne komme innom butikken og levere søknaden personlig.