Kundeklubb

Velkommen til kundeklubben

På Sortland Storsenter har vi kundeklubb – der kan alle som ønsker over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår, de setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen.

Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.
image-01
SORTLANDSTORSENTER KUNDEKLUBB

VIP - TILBUD

INVITASJONER

FORDELER

Toppbilde
På Sortland Storsenter har vi kundeklubb – der kan alle over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår, de setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen.Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.
Eller send kodeord «SORTLAND» til 2242 for å bli medlem.
til:2242
SORTLAND
SEND KODEORD
«SORTLAND»
TIL 2242 FOR Å
BLI MEDLEM

Hva får du som medlem av kundeklubben?

  • Knallbra tilbud på SMS og epost (maks 4 SMS pr. mnd)
  • Invitasjon til kampanjer
  • Kupongtilbud
Kundeklubb_mockup_421x391

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «SORTLANDSTOPP» til 2242 for å melde deg ut.