Big Bite

Bli en #bigbiter du også!
Big Bite leverer rask og rimelig mat til folk i farta. Big Bite på Sortland Storsenter blir den første avdeling i Vesterålen, med Big Bite Sortland er det i dag 10 avdelinger i Nord-Norge. I Norge har Big Bite over 70 avdelinger spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Kundene er i alle aldersgrupper, men vi er spesielt populære blant ungdom og unge voksne.
 
Big Bite er et tidsriktig og sunnere alternativ i fast food-markedet, og hovedproduktet er ferske og smakfulle subs laget av gode råvarer. Subene våre bakes og leveres fersk fra lokal baker. Hos Big Bite har du full valgfrihet, og vi smører din sub eller wrap akkurat som du vil ha den. Vi kan også friste med gode og smakfulle salater.
 
Et av Big Bite sine mest populære tilbud er «Dagens». Dagensmenyen består av en ny smak fra mandag til fredag og koster kun 29 kroner. Det kaller vi rask og rimelig mat i farta. I tillegg har vi regelmessige kampanjer. Kampanjene kan bestå av alt fra nyheter til kundefavoritter. 
 
Big Bite verdsetter lojale kunder og i Big Bite-appen har vi samlet flere lojalitetskort både på mat og drikke. I tillegg har vi egne tilbud som går ut kun til de som bruker appen vår. Vi kaller kundene våre for #bigbitere eller enda bedre; #ektebigbitere. Appen er tilgjengelig både i Google Play og i AppStore. 
 
Vi gleder oss veldig til at så mange som mulig får smake på Big Bite og ønsker alle hjertelig velkommen!


 
Salatbar